Inbouwkast Wasmachine en Droger Oplossingen

Plaats uw wasmachine en droogkast veilig op elkaar met onze inbouwkast oplossingen. Onze modulaire wasmachinekasten zijn TÜV gecertificeerd en geschikt voor zowel kleine als grote wasruimtes. Ze bieden niet alleen een stijlvolle manier om uw apparaten weg te werken, maar ook extra opbergruimte. U kunt de kasten eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en ze zijn geschikt voor alle typen wasmachines en droogkasten. De kasten zijn 100% veilig en voorkomen dat de apparaten uit de kast vallen. Maak gebruik van de loze ruimte boven uw wasmachine en creëer een georganiseerde wasruimte met onze inbouwkast oplossing.

inbouwkast wasmachine en droger

Belangrijkste conclusies:

 • Een inbouwkast biedt een praktische oplossing om uw wasmachine en droogkast op een veilige en stijlvolle manier weg te werken.
 • Onze modulaire inbouwkasten zijn geschikt voor alle typen wasmachines en droogkasten en bieden extra opbergruimte.
 • Met onze inbouwkast oplossingen kunt u de loze ruimte boven uw wasmachine benutten en een georganiseerde wasruimte creëren.
 • Onze inbouwkasten zijn TÜV gecertificeerd en bieden 100% veiligheid voor uw apparaten.
 • U kunt uw inbouwkast eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren.

Veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd

Onze inbouwkasten voor wasmachines en drogers zijn ontworpen met uw veiligheid en gemoedsrust in gedachten. We begrijpen dat het belangrijk is om uw apparaten veilig te installeren en te gebruiken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze inbouwkasten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn TÜV gecertificeerd.

Deze inbouwkasten zijn gemaakt van extra dik plaatmateriaal en hebben een dubbelwandig ontwerp, wat zorgt voor een solide en duurzame constructie. Ze zijn voorzien van een gepatenteerde kiepzekering en een stevige metalen bodemplaat, waardoor ze niet kunnen omvallen of instabiel worden. Dit zorgt ervoor dat uw wasmachine en droger altijd veilig en stabiel blijven, zelfs tijdens het centrifugeren of zware belastingen.Bovendien hebben onze inbouwkasten de mogelijkheid om trillingen tijdens het centrifugeren te absorberen, waardoor trillingsgeluiden worden verminderd en uw wasruimte stiller blijft. Dit is vooral handig als uw wasruimte zich in de buurt van woonruimtes bevindt.

Met een inbouwkast op maat kunt u er zeker van zijn dat uw wasmachine en droger veilig en betrouwbaar geplaatst zijn. U kunt uw was doen zonder u zorgen te maken over ongelukken of vallende apparaten.

Belangrijkste kenmerken van onze inbouwkasten:

 • TÜV gecertificeerd voor veiligheid
 • Gemaakt van extra dik plaatmateriaal
 • Dubbelwandig ontwerp voor stevigheid en duurzaamheid
 • Gepatenteerde kiepzekering voorkomt omvallen
 • Metalen bodemplaat voor stabiliteit
 • Trillingsabsorberende eigenschappen voor minder geluidsoverlast

Met onze inbouwkast oplossing kunt u met vertrouwen uw was doen, wetende dat uw apparaten veilig en betrouwbaar zijn. De veiligheid en betrouwbaarheid van onze inbouwkasten zijn onze hoogste prioriteit.

Ruimtebesparende en functionele oplossing

Een inbouwkast voor uw wasmachine en droger is een ideale oplossing om ruimte te besparen en uw wasruimte functioneel in te richten. U kunt gebruik maken van de loze ruimte boven uw wasmachine en uw droogkast veilig op uw wasmachine plaatsen. Hierdoor creëert u extra opbergruimte en kunt u uw was, wasmand, strijkplank en wasmiddel netjes opbergen.

Onze inbouwkasten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de grootte en het ontwerp. U kunt de kasten eenvoudig op maat kopen en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Voordelen van een inbouwkast voor uw wasmachine en droger:

 • Maximaliseer de beschikbare ruimte in uw wasruimte
 • Creëer een opgeruimde en georganiseerde omgeving
 • Veiligheid en stabiliteit voor uw apparaten
 • Extra opbergruimte voor wasmiddelen, strijkbenodigdheden en andere items

Of u nu een kleine wasruimte heeft of een ruimte wilt optimaliseren, een inbouwkast voor uw wasmachine en droger is een praktische en functionele oplossing. Doordat de kasten op maat worden gemaakt, kunt u de beschikbare ruimte efficiënt benutten en uw wasruimte naar wens inrichten.

Verschillende mogelijkheden voor inbouwmogelijkheden

Bij Wasombouw bieden we verschillende inbouwmogelijkheden voor uw wasmachine en droger. U kunt kiezen uit verschillende basiskasten en deze naar wens uitbreiden voor meer werk- en opbergruimte. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor andere apparaten, zoals een tafelmodel koelkast en vriezer, strijkplank, wasmanden, stofzuiger, en meer.

Met ons modulaire kastsysteem kunt u uw wasruimte, badkamer of bijkeuken volledig naar eigen wens inrichten. Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van uw ideale opstelling, staan we altijd klaar om u persoonlijk advies te geven.

Inbouwkast Wasgoed Systeem

Ons inbouwkast wasgoed systeem is speciaal ontworpen om uw wasruimte efficiënt en georganiseerd te maken. Het biedt niet alleen ruimte voor uw wasmachine en droger, maar ook voor andere benodigdheden zoals wasmanden, wasmiddelen, en strijkbenodigdheden. Onze inbouwkasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen naar wens worden aangepast.

Inbouwkast Opbergoplossingen

Naast het plaatsen van uw wasmachine en droger, bieden onze inbouwkasten ook uitgebreide opbergmogelijkheden. U kunt extra planken en lades toevoegen om uw wasruimte georganiseerd te houden. Op deze manier kunt u al uw wasbenodigdheden netjes opbergen en gemakkelijk terugvinden.

inbouwkast wasmachine en droger

Inbouwkast voor Meerdere Apparaten

Onze inbouwkasten zijn niet alleen geschikt voor het plaatsen van uw wasmachine en droger, maar kunnen ook worden aangepast voor andere apparaten. Denk hierbij aan een tafelmodel koelkast en vriezer, een strijkplank, een stofzuiger, en meer. Hierdoor kunt u uw wasruimte optimaal benutten en een georganiseerde ruimte creëren voor al uw huishoudelijke taken.

Hulp bij het Samenstellen van uw Inbouwkast

Als u behoefte heeft aan advies bij het samenstellen van uw ideale inbouwkast opstelling, staan onze experts altijd klaar om u te helpen. We kunnen samen uw wensen en behoeften bespreken en een oplossing op maat voor u ontwerpen. Met onze ervaring en knowhow zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw wasruimte haalt.

Transformer je wasruimte in 3 stappen

Wil je je wasruimte transformeren met een inbouwkast voor je wasmachine en droger? Volg dan deze 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Nauwkeurige metingen

Begin met het nauwkeurig opmeten van de beschikbare ruimte in je wasruimte. Meet de breedte, hoogte en diepte van de ruimte waarin je de inbouwkast wilt plaatsen. Maak aantekeningen van deze metingen, zodat je de kast op de meest efficiënte manier kunt positioneren.

Stap 2: Eigen opstelling samenstellen

Met behulp van onze configurator kun je je eigen opstelling samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende basiskasten en deze naar wens aanpassen. Voeg extra planken toe voor opbergruimte of kies voor lades om je wasmiddelen georganiseerd te houden. Als je liever inspiratie opdoet, kun je ook onze meest verkochte kasten bekijken en een vergelijkbare opstelling kiezen.

Stap 3: Geniet van een opgeruimde wasruimte

Nadat je de inbouwkast hebt geïnstalleerd, kun je genieten van een opgeruimde wasruimte en het ultieme comfort dat onze functionele en stijlvolle inbouwkasten bieden. Je wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt en je hebt voldoende opbergruimte voor al je wasbenodigdheden.

Met deze 3 stappen kun je jouw wasruimte transformeren en een georganiseerde en functionele omgeving creëren. Ervaar zelf het gemak van een inbouwkast voor je wasmachine en droger.

Een kast voor elke ruimte en behoefte

Bij Wasombouw bieden we een breed scala aan inbouwkasten voor uw wasmachine en droger. Onze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zoals mat wit en mat zwart. Ze hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Of u nu kiest voor een basisopstelling of uw eigen kast samenstelt met behulp van onze configurator, u kunt er zeker van zijn dat onze kasten voldoen aan uw specifieke behoeften en de gewenste uitstraling hebben.

Stijlvol en functioneel design

Met onze inbouwkasten creëert u niet alleen een praktische opbergoplossing voor uw wasmachine en droger, maar voegt u ook een stijlvol element toe aan uw wasruimte. Onze mat witte en mat zwarte kasten hebben een moderne uitstraling en passen perfect in elk interieur.

Optimale ruimtebenutting

Onze inbouwkasten zijn ontworpen om de ruimte in uw wasruimte optimaal te benutten. Met de kasten kunt u de loze ruimte boven uw wasmachine en droger benutten, zodat u extra opbergruimte krijgt. U kunt uw wasmiddelen, strijkbenodigdheden en andere items netjes opbergen en zo een opgeruimde wasruimte creëren.

Modulair en flexibel

De inbouwkasten van Wasombouw zijn modulair en flexibel, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende modules en deze combineren om de gewenste opstelling te creëren. Of u nu een compacte kast zoekt voor een kleine ruimte of een uitgebreide kast voor een grote wasruimte, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Kenmerken Mat wit Mat zwart
Stijl Modern Modern
Afmetingen Verschillende maten beschikbaar Verschillende maten beschikbaar
Opbergruimte Extra opbergruimte Extra opbergruimte
Aanpasbaarheid Modulaire opstelling mogelijk Modulaire opstelling mogelijk

Met onze inbouwkasten voor wasmachines en drogers verandert u uw saaie wasruimte in een functionele en stijlvolle ruimte. Kies de kast die bij u past: mat wit of mat zwart, en geniet van een georganiseerde en esthetisch aantrekkelijke wasruimte.

Maak uw wasruimte veilig en georganiseerd

Door gebruik te maken van een inbouwkast voor uw wasmachine en droger kunt u niet alleen uw wasruimte georganiseerd houden, maar ook zorgen voor een veilige omgeving. Onze kasten verbergen uw apparaten en zorgen ervoor dat ze niet kunnen omvallen. Dit vermindert het risico op ongelukken en schade. Daarnaast bieden onze kasten extra opbergruimte, waardoor u uw wasmiddelen, strijkbenodigdheden en andere items netjes kunt opbergen. Maak uw wasruimte veilig en georganiseerd met onze inbouwkast oplossingen.

Met onze inbouwkasten kunt u uw wasmachine en droger netjes wegwerken, waardoor uw wasruimte er georganiseerd uitziet en u meer ruimte heeft om te werken. Het hebben van een opgeruimde wasruimte zorgt voor een rustige en aangename omgeving om uw was te doen. Daarnaast kunt u met onze kasten uw wasmiddelen, strijkbenodigdheden en andere items georganiseerd opbergen, zodat ze altijd binnen handbereik zijn.

“Een georganiseerde wasruimte maakt het doen van de was een stuk eenvoudiger en efficiënter. Met onze inbouwkast oplossingen kunt u uw wasruimte optimaal benutten en tegelijkertijd een veilige omgeving creëren voor uw wasmachine en droger.”

Veiligheid is een essentiële factor bij het ontwerpen van onze inbouwkasten. We begrijpen het belang van het beschermen van uw apparaten en het voorkomen van ongelukken. Daarom zijn al onze kasten TÜV gecertificeerd en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is. Dit zorgt ervoor dat uw wasmachine en droger veilig op hun plaats blijven, zelfs tijdens het draaien en centrifugeren. U kunt met een gerust hart uw wasruimte gebruiken, wetende dat uw apparaten veilig zijn opgeborgen.

“Met onze inbouwkast oplossingen kunt u niet alleen uw wasruimte organiseren, maar ook de veiligheid van uw apparaten waarborgen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over omvallende apparaten of potentieel gevaarlijke situaties. Onze inbouwkasten bieden gemoedsrust en een georganiseerde wasruimte.”

Daarnaast bieden onze inbouwkasten extra opbergruimte, waardoor u al uw wasbenodigdheden binnen handbereik kunt houden. U kunt uw wasmiddelen, wasverzachter, strijkbenodigdheden en andere items gemakkelijk en netjes opbergen. Dit helpt bij het creëren van een opgeruimde en georganiseerde wasruimte, waardoor het doen van de was een stuk efficiënter wordt.

“Met onze inbouwkast oplossingen kunt u niet alleen uw wasmachine en droger veilig opbergen, maar ook uw wasruimte georganiseerd houden. Al uw wasbenodigdheden zijn binnen handbereik, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het doen van de was.”

Met onze inbouwkast oplossingen kunt u uw wasruimte veilig en georganiseerd maken. Door uw wasmachine en droger netjes weg te werken, vermindert u het risico op ongelukken en creëert u een opgeruimde omgeving. Daarnaast bieden onze kasten extra opbergruimte voor al uw wasbenodigdheden. Kies voor onze inbouwkast oplossingen en geniet van een veilige en georganiseerde wasruimte.

Waarom kiezen voor Wasombouw?

Bij Wasombouw streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze inbouwkasten zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. We begrijpen dat u op zoek bent naar betrouwbare en duurzame oplossingen voor uw wasmachine en droger. Daarom hebben we ons toegewijd om hoogwaardige producten te leveren die aan al uw behoeften voldoen.

Ons team van experts staat altijd klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het samenstellen van de beste opstelling voor uw ruimte. We begrijpen dat elke wasruimte uniek is, en daarom bieden we flexibele opties om aan uw specifieke eisen te voldoen.

We streven niet alleen naar tevreden klanten, maar ook naar langdurige relaties. Daarom leveren we onze inbouwkasten op afspraak en zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. Onze klanten waarderen niet alleen onze hoogwaardige producten, maar ook onze uitstekende klantenservice en snelle levering.

“De inbouwkast voor mijn wasmachine en droger van Wasombouw is van uitstekende kwaliteit. Het heeft mijn wasruimte georganiseerd en veilig gemaakt. Ik ben zeer tevreden met hun product en service!” – Janine S.

“Wasombouw heeft me geholpen om de perfecte inbouwkast voor mijn wasmachine en droger samen te stellen. Hun advies was waardevol en ze hebben me door het hele proces begeleid. Ik zou ze zeker aanbevelen!” – Peter H.

Wij geloven dat de ervaringen en tevredenheid van onze klanten de beste indicatie zijn van de kwaliteit van onze inbouwkasten.

Klantnaam Beoordeling
Charlotte B. ★★★★★
Michel V. ★★★★★
Lisa M. ★★★★☆
Ruben S. ★★★★★

We zijn er trots op dat onze klanten enthousiast zijn over onze producten en diensten. We streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en hun wasruimtes veilig en georganiseerd te maken.

Beoordelingen van tevreden klanten

We hebben veel tevreden klanten die gebruik hebben gemaakt van onze inbouwkast oplossingen. Onze snelle levering, klantenservice en kwaliteit worden gewaardeerd. Klanten noemen onze kasten prachtig, van goede kwaliteit en zeer robuust. Ze ervaren minder geluidsoverlast en zijn tevreden met het eindresultaat. Onze klanten beoordelen ons met hoge scores voor levering, klantenservice en kwaliteit. We streven er altijd naar om onze klanten 100% tevreden te stellen en een positieve ervaring te bieden.

Creëer een georganiseerde wasruimte met Wasombouw

Bij Wasombouw bieden we niet alleen oplossingen voor uw wasmachine en droger, maar ook voor andere opbergmogelijkheden in uw wasruimte. Ons assortiment is de afgelopen jaren uitgebreid, waardoor u nu uw volledige bijkeuken kunt inrichten. Met onze modulaire kastsystemen kunt u uw wasruimte, badkamer of bijkeuken naar eigen wens en behoefte inrichten. We bieden een breed scala aan opbergmogelijkheden en helpen u graag bij het ontwerpen van uw ideale opstelling.

Eindeloze mogelijkheden met modulaire kastsystemen

Onze modulaire kastsystemen bieden eindeloze mogelijkheden om uw wasruimte, badkamer of bijkeuken georganiseerd en functioneel in te richten. Met verschillende kasten, planken en lades kunt u de ruimte optimaal benutten en al uw spullen netjes opbergen. Of u nu extra opbergruimte nodig heeft voor wasmiddel en schoonmaakspullen, of een plek wilt hebben voor uw strijkplank en strijkijzer, bij Wasombouw vindt u de oplossingen die u zoekt.

Kastsoort Opbergmogelijkheden
Inbouwkast Opbergruimte voor wasmiddel, strijkplank, strijkijzer, schoonmaakspullen, en meer
Planken Ruimte om kleding, handdoeken, en andere benodigdheden op te bergen
Lades Handige opbergruimte voor kleinere items, zoals sokken, ondergoed, en accessoires

Met onze oplossingen creëert u een georganiseerde wasruimte waar alles een vaste plek heeft. U hoeft nooit meer te zoeken naar uw wasmiddel of strijkplank, want alles is overzichtelijk opgeborgen.

Met Wasombouw kunt u uw wasruimte transformeren in een goed georganiseerde en praktische ruimte. Niet alleen bieden we oplossingen voor uw wasmachine en droger, maar ook voor andere opbergmogelijkheden. Zo kunt u al uw spullen netjes opbergen en een georganiseerde omgeving creëren.

Onze experts staan klaar om u persoonlijk advies te geven en samen met u de ideale opstelling voor uw wasruimte te ontwerpen. Of u nu een kleine wasruimte heeft of juist veel ruimte tot uw beschikking heeft, bij Wasombouw vinden we altijd een oplossing die bij uw behoeften past. Neem vandaag nog contact met ons op en creëer een georganiseerde wasruimte met Wasombouw!

Ontwerp uw eigen inbouwkast

Bij Wasombouw bieden we u de mogelijkheid om uw eigen inbouwkast te ontwerpen. Met onze configurator kunt u de perfecte opstelling samenstellen voor uw wasmachine en droger. U heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende basiskasten en deze aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte, een specifieke kleur of een bepaald ontwerp, wij hebben de juiste opties voor u.

Met behulp van onze online configurator kunt u de kleur en indeling van de kast personaliseren. Kies uit tijdloos wit, elegant zwart eikenhout of diverse andere opties om de stijl van uw wasruimte te complementeren. Met slechts een paar klikken kunt u uw ideeën tot leven brengen en de perfecte plek creëren voor uw wasmachine en droger.

inbouwkast wasmachine en droger configurator

Ontwerp uw eigen inbouwkast en profiteer van de vele voordelen die het biedt. U krijgt niet alleen een op maat gemaakte oplossing, maar ook de voldoening van het creëren van iets unieks. Of u nu een kleine wasruimte heeft of juist een grote ruimte wilt benutten, met onze inbouwkast configurator kunt u de perfecte opstelling realiseren.

Neem de controle over uw wasruimte en maak gebruik van onze inbouwkast wasmachine en droger configurator. Ontwerp uw eigen kast en geniet van een opgeruimde en georganiseerde wasruimte die perfect past bij uw behoeften.

Conclusie

Een inbouwkast voor uw wasmachine en droger biedt praktische oplossingen om uw ruimte efficiënt te benutten en uw apparaten stijlvol weg te werken. Met onze inbouwkast oplossingen kunt u uw wasruimte georganiseerd houden, geluidsoverlast verminderen en extra opbergruimte creëren. Dankzij ons assortiment veilige en modulaire inbouwkasten kunt u de perfecte oplossing vinden voor alle typen wasmachines en droogkasten.

Onze inbouwkasten zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn ontworpen met veiligheid, betrouwbaarheid en functionaliteit in gedachten. U kunt uw wasmachine en droger veilig plaatsen en profiteren van de extra opbergruimte die onze kasten bieden. Met onze inbouwkast oplossingen kunt u uw wasruimte transformeren in een georganiseerde en functionele ruimte.

Kies voor Wasombouw en creëer een georganiseerde en stijlvolle wasruimte. Onze inbouwkasten bieden praktische oplossingen om uw ruimte optimaal te benutten en uw apparaten op een veilige en betrouwbare manier weg te werken. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte inbouwkast voor uw wasmachine en droger.